A-KEHOTYYPPI

Hengitä suun kautta sisään ja nenän kautta ulos. Ilma kulkeutuu keuhkojen keskiosaan ja kylkiluut laajenevat sivuilla. Istu miten missäkin asennossa, yleensä kuitenkin kapealla painopisteen ollessa kehon keskilinjalla. Tarvitset uusia virikkeitä koska pääaistikanavasti ovat haju-, maku- ja tuntoaistit. Elä intuition mukaan joten vaihda istuma-asentoakin sen mukaan.

Seiso kapeassa asennossa painopiste kantapäällä. Kävele kämmenet eteenpäin ja astu kantapäävoittoisesti maahan. Juostessa heiluta käsiä eteen-taakse-linjassa ja pidä ylävartalo pystyssä tai jopa hieman takakenossa. Taita vartaloa lantiosta ja pompi ylöspäin pitkillä askelilla ponnistaen. Anna vauhdin ja fiiliksen viedä eli säädellä vauhtiasi kulloinkin tilanteen mukaan.

Punnerra lyhyitä sarjoja nopeasti kapealla siten, että sormet osoittaa taakse. Punnerra pitempiä sarjoja voimakkaasti leveällä siten, että sormet osoittaa etuviistoon. Tee vatsalihasliikkeitä siten, että aloita ja lopeta liike kädet rinnan päällä ja jalkaterät ja polvet yhdessä. Jalat on hyvä olla yhdessä ja nilkat hieman ojennettuna. Tee selkälihasliikkeitä kädet pään takana tai selän puolella. Vatsalihakset ovat sinulle helpompia tehdä kuin selkälihasliikkeet joten voit suosia vatsalihasliikkeitä enemmän harjoittelumuotona. Jos menet jumiin lähinnä yksitoikkoisesta kuormituksesta niin voit hellästi hieroa selän puolelta selkärangan aluetta koko matkalta.

 

Erilaiset seikkailut on juttusi. Olet luotu haistelemaan uusia tuulia vaikka muut sanovatkin että sinun tulisi asettua aloilleen. Seuraa intuitiotasi ja tee sitä mitä kulloinkin huvittaa. Elämällä erikoista elämääsi autat parhaiten myös muita ihmisiä.

Rauhoitu koska käyt helposti ylikierroksilla. Suosi itsellesi sopivia rauhoittumisen keinoja kuten luonnossa olemista, ystävien kanssa hengailua ja kaikenlaista pientä kikkailua. Palat helposti loppuun yhtä asiaa tekemällä joten vaihda asiaa ajoittain.