D-KEHOTYYPPI

Hengitä suun kautta sisään ja nenän kautta ulos. Ilma kulkeutuu keuhkojen alaosaan ja keskelle pallean alueelle. Istu penkin etuosassa pihtipolvin, kädet leveällä. Seiso leveässä haara-asennossa painopisteen ollessa koko jalalla.

Kävele rystyset tai jopa kämmenen ulkolaidat eteenpäin kantapäällä maahan astuen. Juostessa pyöritä käsiä ja jalkoja sivuilla kiertäen vartaloasi lantiosta. Vältä voimakasta ponnistusta ja anna painovoiman potentoida jalkasti kunnolla ennen kuin irtoat maasta. Nautiskele juoksusta yhdessä kavereidesi kanssa.

Punnerra lyhyitä sarjoja nopeasti leveällä punnerrusasennolla siten, että sormet osoittaa sisäänpäin. Punnerra pitempiä sarjoja voimakkaasti kapealla punnerrusasennolla. Tee vatsalihasliikkeitä kädet niskan takana, jalkaterät avoinna ja polvet yhdessä. Käsiä voi pitää myös vatsan päällä ja ne voi avata sivuille. Tee selkälihasliikkeitä leveällä haara-asennolla, nilkat rentoina ojennettuna. Vatsalihasliikkeet ovat sinulle helpompia kuin selkälihasliikkeet joten suosi vatsalihasliikkeitä enemmän harjoittelumuotona. Jos menet jumiin liiallisesta kuormituksesta niin hiero hellästi selän sivuilla olevvia energia-alueitasi.

Elämäsi pyörii lähimmäistesi ympärill joten huolehdi että heillä on kaikki hyvin. Silloin oma elämäsikin soljuu rennosti. Hoivaa ja huolehdi mutta annan muiden tehdä työt.

Olet kehotyypeistä kaikkein esteettisin joten sisusta ja somista ympäristösi kauniiksi. Kun ympäristösi ja lähimmät ystävästi voivat hyvin niin sinäkin voit hyvin!