VIHERJUOMA

MeggieJaLiuViherjauhe

Viherjauheista eli kuivatuista kasveista tehty viherjuoma on tehokas itsehoitomuoto veren puhdistamiseen. Viherjuoma tehdään sekoittamalla teelusikallinen viherjauhetta litraan vettä. Viherjuoma imeytyy nestemäisessä muodossa tehokkaasti elimistöön ja se säilyy juomakelpoisena muutaman tunnin ajan.

Millaista viherjuomaa?

Viherjauheiden valmistuksessa on suuria eroja. Useimmat markkinoilla olevat viherjauheet on tehty yhdestä tai vain muutamasta kasvista, jolloin niiden tehokin häviää pitkäaikaisessa käytössä. Laadukkaat viherjauheet valmistetaan monipuolisesti erilaisista kasveista ja ne hiotaan pölymäiseen muotoon, jotta ne imeytyvät paremmin kehoon. Kasvien kuivausprosessina käytetään pääsääntöisesti alhaisen lämpötilan aurinkokuivausta, joka säilyttää kasveissa olevan lehtivihreän rakenteen.

HemoglobinChlorophyll
Kuva 1. Ihmisen hemoglobiini ja kasvin lehtivihreä.

Mihin viherjuoman vaikutus perustuu?

Viherjuoman vaikutus perustuu nestemäisen, imeytyvän olomuodon lisäksi kasvien emäksisyyteen ja kasveista saatavaan lehtivihreään. Lehtivihreä ja muut kasvien ainesosat rakentavat puhtaita punasoluja, jotka ovat terveytemme perusta. Huuhtomalla säännöllisesti kehoa viherjuomalla takaat optimaaliset olosuhteet terveydellesi.

Suositeltavat tuotteet

Healthylife myy monipuolisia viherjauheita. Healthylifen verkkokaupasta saat alennetut hinnat koodilla ”vapaa”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *